Hold årets julefrokost i Pakhuset!

FOR ALLE jer, som ikk’ gider slås om julemenuen og som bare gerne vil feste, hygge sig og underholdes.

PAKHUSETS in-house nisser har skræddersyet en skønherlig – og utraditionel – julefrokost til jer. Der rokkes lidt ved juletraditionerne og tilbydes en fantasifuld julestemning i anderledes rammer, hvor den traditionelle julemad er byttet ud med mad fra de 18 madboder. NB: Maden køber I altså ved siden af drikkepakkerne, valgfrit og i eget tempo. Julefrokosten foregår i Schiøtz’s Have, hal 2. Vi sørger for DJ, uhøjtidelig underholdning samt julepynt og nissehuer til alle mand – på datoerne nederst her på siden.

Til Julefrokost i Pakhuset får I altså:

  • Fri leg og eget bord i tidsrummet 16:00 – luk
  • En DJ i julestemning både fredag + lørdag (- og til festen slutter)
  • Underholdning – afhængigt af valgte dato 🙂
  • Nissehuer til alle mand, fordi det er fedt.
  • Julepyntede rammer til den helt store guldmedalje
  • Et velkommen til glas med bobler
  • 4 timers fri bar med drikkepakker (med/uden alkohol)
  • Maden på dagen er valgfri blandt Pakhusets 18 madboder (evt. tilkøb af eventyrkort)
  • NB: Minimum 4 personer pr. selskab.

Vælg mellem to drikkepakker

En julefrokost skal absolut ikke mangle noget. Maden vælger I selv – og samme fleksibilitet får I til drikkelsen. Beslutningen mellem de to drikkepakker er såmænd også ret ligetil. De er praktisk talt ens. I den “store drikkepakke” her nedenfor får I dog også frit slag i den lidt tungere ende, som også involverer sprut (dvs. sjusser, som f.eks gin+tonics, rom+cola, m.fl.).

Gør det nemt for jer selv med en drikkepakke og eventuelt et eventyrkort til ekstra meget fri leg, så sørger vi for fed julestemning og hyggelige omgivelser til årets julefrokost. Priserne er pr. person. OBS: I skal gøre os opmærksomme på, hvis I også ønsker at tilvælge eventyrkort til drikkepakkerne.

Julefrokost

Med et eventyrkort hver især, kan alle frit gå på madjagt frit efter behov og evt. nappe en tidlig øl/drink inden vi åbner sluserne for fri bar. Når i ringer/skriver ind for, at bestille julefrokost og drikkepakker, så gør blot opmærksom på, at I også ønsker eventyrkort. Beløbet bestemmer I naturligvis selv. Når eventyrkortene er købt, så er det jeres og kan også bruges en anden god gang. Et evt. restbeløb kan udbetales i kontanter.

Skriv til os allerede i dag på reservation@stormspakhus.dk, og hør meget mere.

IKKE MERE SNAK! VIS MIG LEDIGE DATOER!

Ledige datoer til julefrokost

Nedenfor kan du se ledige datoer for julefrokoster i Storms Pakhus. Festen starter kl. 16:00 både fredag og lørdag. I bestemmer selv, hvornår I vil gå i gang med dagens julegerning, vær dog opmærksom på tidspunkterne herunder:

Fri bar gælder fra kl. 18:00 (og 4 timer frem). Underholdning starter kl. 20:00 og du kan se på datoerne hvad I kan forvente.

Hvis I har spørgsmål til booking eller ydermere særlige ønsker, så kontakt booking-afdelingen direkte på reservation@stormspakhus.dk. Vi glæder os til at sætte rammen for en dejligt utraditionel og festlig julefrokost.