Hold årets julefrokost i Pakhuset!

Vi har skræddersyet et skønherligt juletilbud til jer. Vi rokker lidt ved juletraditionerne og serverer fantasifuld julestemning i anderledes rammer, og så har vi skiftet den traditionelle julemad ud med et stort udvalg af street food.

Altså blir’ det til syvende og sidste en ganske utraditionel julefrokost med frit valg på øverste madhylde. Vi sørger for enten DJ eller livemusik samt julepynt og nissehuer til alle mand på datoerne nederst her på siden. Vælg en dato og evt. en drikkepakke, så reserverer vi et bord til jer og sørger for, at jeres selskab får en fornøjelig  julefrokost.

Til Julefrokost i Pakhuset får i altså:

  • Fri (forsvarlig) leg og jeres eget bord i tidsrummet 16:00 – 22:00
  • DJ hele FREDAG – eller 2×45 minutters livemusik LØRDAG
  • Nissehuer
  • Julepyntede rammer til den helt store guldmedalje
  • Frit tilvalg af drikkepakker (se nedenfor)
  • Maks 10 personer pr. selskab (altså 4-10 personer pr. selskab)

Tilbud til julefrokost

En julefrokost skal absolut ikke mangle noget, og derfor har vi sammensat en række tilbud til jer, så vi kan give jeres selskab en aften med alt hvad der hører til af julerier. Gør det derfor evt. nemt med en drikkepakke, så sørger vi for fed julestemning og hyggelige omgivelser til årets julefrokost. Priserne er pr. person.

Eventyrkortet

Med et eventyrkort hver, kan alle selv bestemme mad og drikke hele aftenen. I bestemmer selv beløbet på forhånd, og derefter har I frihed til selv at sammensætte menuen, og i sidste ende betales det hele på én samlet regning.

 

Skriv til os allerede i dag på reservation@stormspakhus.dk, og hør meget mere.

Ledige datoer til julefrokoster

Nedenfor kan du se ledige datoer for julefrokoster i Storms Pakhus. Festen starter kl 16:00 både fredag og lørdag. I bestemmer selv, hvornår i vil gå igang med dagens julegerning. Bordet er jeres i hele perioden. Festen slutter kl. 22:00 (lige på slaget, faktisk) og undervejs vil der enten være DJ eller Livemusik.

Klik på nedenstående datoer for at kontakte vores booking-afdeling. HUSK! Maks 10 personer pr. selskab. Vi glæder os til at sætte rammen for jeres fest julefrokost.