Hold årets julefrokost i Pakhuset!

Vi har skræddersyet et skønherligt juletilbud til jer. Vi rokker lidt ved juletraditionerne og serverer fantasifuld julestemning i anderledes rammer, og så har vi skiftet den traditionelle julemad ud med et stort udvalg af street food.

Altså blir’ det til syvende og sidste en ganske utraditionel julefrokost med frit valg på øverste madhylde. Vi sørger for DJ samt julepynt og nissehuer til alle mand på datoerne nederst her på siden. Vælg en dato og evt. en drikkepakke, så reserverer vi et bord til jer og sørger for, at jeres selskab får en fornøjelig  julefrokost.

Til Julefrokost i Pakhuset får I altså:

  • Fri leg og eget bord i tidsrummet 16:00 – luk
  • En DJ i julestemning både fredag + lørdag (- og til festen slutter)
  • Nissehuer til alle mand, fordi det fedt.
  • Julepyntede rammer til den helt store guldmedalje
  • Frit tilvalg af drikkepakker + eventyrkort (se nedenfor)
  • Minimum 4 personer pr. selskab.
GÅ DIREKTE TIL BOOKING

Tilbud til julefrokost

En julefrokost skal absolut ikke mangle noget, og derfor har vi sammensat en række tilbud til jer, så vi kan give jeres selskab en aften med alt hvad der hører dertil af julerier. Gør det derfor evt. nemt med en drikkepakke og eventuelt et eventyrkort til ekstra meget fri leg, så sørger vi for fed julestemning og hyggelige omgivelser til årets julefrokost. Priserne er pr. person. OBS: I tilvælger eventyrkortet på sidste side i booking.

Eventyrkortet

Med et eventyrkort hver, kan alle selv bestemme mad og evt. drikke inden vi åbner sluserne for fri bar. Et eventyrkort i kombination med drikkepakkerne koster 170kr, men har en værdi af 200kr. OBS: I tilvælger eventyrkortet på sidste side i booking. Ønsker i blot et eventyrkort, men uden drikkepakker, så bestemmer I naturligvis selv beløbet, men får ikke en “rabat”. I skal blot skrive direkte til booking via nedenstående mailadresse med ønsket dato for booking, antal personer og ønskede beløb på eventyrkort.

Skriv til os allerede i dag på reservation@stormspakhus.dk, og hør meget mere.

GÅ DIREKTE TIL BOOKING

Ledige datoer til julefrokoster

Nedenfor kan du se ledige datoer for julefrokoster i Storms Pakhus. Klik på dato for at gå til booking. Festen starter kl. 16:00 både fredag og lørdag. I bestemmer selv, hvornår I vil gå i gang med dagens julegerning.

Fri bar gælder fra tidligst kl. 18:30 (og 3 timer frem)

Bordet er jeres i perioden 16:00 til Pakhuset lukker.

Nedenstående datoer sender dig videre til vores bookingsystem. Hvis I har spørgsmål til booking eller ydermere særlige ønsker, så kontakt booking-afdelingen direkte på reservation@stormspakhus.dk. Vi glæder os til at sætte rammen for en dejligt utraditionel og festlig julefrokost.