Hold årets julefrokost i Pakhuset!

Vi har skræddersyet et helt særligt juletilbud til jer. Vi rokker lidt ved juletraditionerne og serverer fantasifuld julestemning i anderledes rammer.

Vi sørger for både band, dansegulv og nissehuser til alle mand på nedenstående datoer. Bestil Eventyrkort til kollegaerne på et valgfrit beløb, vælg et af nedenstående bartilbud og reserver jeres bord. Så kvitterer vi med et lækkert udvalg af street food og drikkepakker til hele selskabet. Skriv til os allerede i dag på reservation@stormspakhus.dk, og hør meget mere.

DATOER:

Fredag d. 20/11 – start kl. 18.00
Lørdag d. 21/11 – valgfri start

Fredag d. 27/11 – start kl. 18.00  
Lørdag d. 28/11 – valgfri start

Fredag d. 4/12 – start kl. 18.00
Lørdag d. 5/12 – valgfri start

Fredag d. 11/12 – start kl. 18.00
Lørdag d. 12/12 – valgfri start

Fredag d. 18/12 – start kl. 18.00
Lørdag d. 19/12 – valgfri start

TILBUD:

Vi er stadigvæk ved at udarbejde tilbud til dette års julefrokost, men vi kan afsløre så meget som, at der alle aftener vil være livemusik og nissehue inklusive.

DET PRAKTISKE:

EVENTYRKORT

Med Eventyrkort i hånden, får du og din gruppe frihed til at vælge individuelt og ikke mindst frihed til at forkæle jer selv og jeres smagsløg, som I hver især ønsker. Som vært bliver alting meget nemmere, for der er mad til både veganeren, vegetaren, pescotaren, flexitaren, gluten-allergikeren og alle de andre med særlige præferencer og behov!

 

FRI BAR-ARMBÅND

Jeres armbånd skal afhentes i Fino Vino mod fremvisning af gyldig bordreservation. Fri bar-armbåndet kan benyttes i “Vakse Viggo” og “Hvor er Holger” og inkluderer husets udvalg af Odense Pilsner, Odense Classic, sodavand, kildevand, samt husets rødvin, hvidvin og rosé. Det er byt til nyt koncept, så man kan ikke hente mere end én genstand ad gangen.

Vi ses i Storms Pakhus, når vi giver julen en helt ny indpakning.

Kontakt os