Hold årets julefrokost i Pakhuset!

Vi har skræddersyet et helt særligt juletilbud til jer. Vi rokker lidt ved juletraditionerne og serverer fantasifuld julestemning i anderledes rammer, og så har vi skiftet den traditionelle julemad ud med et stort udvalg af street food.

Vi sørger for både band, julepynt og nissehuser til alle mand på nedenstående datoer. Så vælg en dato og en af nedenstående drikkepakker. Så reserverer vi et bord til jer og sørger for, at jeres selskab får et brag af en julefrokost.

Tilbud til julefrokost

En julefrokost skal absolut ikke mangle noget, og derfor har vi sammensat et tilbud til jer, så vi kan give jeres selskab en aften med alt hvad der hører til af julerier. Det er obligatorisk at vælge en af vores herlige drikkepakker til selskabet. Der er medregnet et lille julefrokostgebyr for lækker live musik, nissehuer og julepynt. Så book en drikkepakke, så sørger vi for fed julestemning og hyggelige omgivelser til årets julefrokost. Priserne er pr. person og inkl. julefrokostgebyr.

Eventyrkortet

Med et eventyrkort hver, kan alle selv bestemme mad og drikke hele aftenen. I bestemmer selv beløbet på forhånd, og derefter har I frihed til selv at sammensætte menuen, og i sidste ende betales det hele på én samlet regning.

 

Skriv til os allerede i dag på reservation@stormspakhus.dk, og hør meget mere.

Ledige datoer til julefrokoster

Nedenfor kan du se ledige datoer for julefrokoster i Storms Pakhus. På fredage starter festen kl. 18.00, og på lørdage er mulighed for selv at vælge, hvornår festen skal begynde. Klik på de nedenstående datoer for at kontakte vores bookingafdeling. Vi glæder os til at sætte rammen for jeres fest!