tapas_locas_series (2)

Tapas Locas

Spansk mad er berømt verden over for sin rige smag, farverige præsentation og variation af smagsoplevelser. To ikoniske retter, der symboliserer den spanske kulinariske oplevelse, er paella og tapas. Du kan glæde dig over, at Tapas Locas byder på begge.

SPANSK MAD

Du ka’ roligt glæde dig til både Paella og den helt store Tapas-anretning! Et summa summarum af Shell Velasquez’s egne favoritter fra tiden i Spanien; jamon, chorizo, pincho, m.fl. – og findes der i virkeligheden noget bedre end tapas og kolde øl med familie og venner? Svaret er nej – så længe der venter Tapas for enden af vej.

GASTRONOMI, FLAMENCO & TRADITION!

Tapas Locas drives af en vaskeægte señorita fra Sevilla i Spanien (- oprindeligt Colombia) med en ganske simpel mission om, at kaste hele sin forkærlighed for gastronomi, flamenco og traditioner ind i eventyret som madmutter lige her, i Pakhuset. Det ka’ du jo så passende selv finde ud af i det nye “spanske hjørne” af Pakhuset. Shell’s fremtidsplaner er nemlig ret så simple: “at skabe et rum, hvor andre kan nyde de ting, som jeg selv elsker ved det spanske køkken”.

PAELLA ALA SPANIEN

Paella er en udsøgt spansk ret, der har vundet global popularitet med sin saftige safran-ris og alt godt fra havet. Den autentiske spanske kreation tilfredsstiller smagsløgene hos madentusiaster verden over. Gå på opdagelse i Tapas Locas’ egenrådige Paella og tag din smagssans med på en rejse til Middelhavets lækre smagsnuancer.

SPANSKE SIDES

Til den lille (feriehungrende) sult byder Tapas Locas også på croquets rejer eller kyllinger, tortil med purløg, Ensaladilla’s med dagens brød og ikke mindst grillet Padron Peber.

 


 

Drømmer du om at have din egen madbod?

Er du vild med at lave mad og går du med en drøm om at prøve kræfter med at drive egen forretning? Så er et containerkøkken i Storms Pakhus måske noget for dig. Som en del af Storms Pakhus kan du se frem til travle perioder, hvor dine gæster vil nyde de retter du langer over disken i fantastiske omgivelser.