Mange_slags_vin_fino_vino

Vinbussen

Vinbussen er det originale navn for den lille vinbar på pakhuspladsen, men efterhånden som somrene har meldt sig på, har baren så småt fået lidt af det hele. Nu er vores vinbar blevet garanti for løsningen på alle tørstige ganer. På de lune sommeraftener slipper du altså helt for at forlade himlens dejlige luner – og kan nyde godt af det altid sommervenlige udvalg.

VINBAR ER GODT – KOLD ROSÉVIN ER EKSTRA GODT

Selvom du nu både kan få fadøl og udvalgte cocktails i Vinbussen, så lever den lille bus stadigvæk ganske fint op til sit navn. Den byder på et stort udvalg af både bobler, rosé, hvid og almindelig rødvin. Ikke helt samme avancerede udvalg som Fino Vino, men til de kolde glas byder den kun på det bedste.

Til jer med spanske sommerhjerter er der Sangria på tap, som serveres i store kander med solide mængder appelsin og limestykker.

 

COCKTAILS DER KØLER

Fra 2020 har vi som noget også cocktails i vores Vinbus, hvilket bl.a inkluderer originale cocktails som Storms Egen (på gin, grape og portvin) eller den evige klassiker som altid går i spænd med blå himmel og sommer: MOJITO’S!

Smid benene op og nyd godt af, at pladsens sommerbar er lige ved hånden.

 


Vinbussen er blot en af i alt 6 barer i Pakhuset, men den eneste udenfor. Indenfor finder du bl.a. vores cocktailbar Cocktails & Dreams eller den store main bar, Vakse Viggo. Hvis det helt store vinudvalg skal granskes, så anbefaler vi Fino Vino, som har mere end 30-40 forskellige vine.

Til vinsmagning i Pakhuset?

Til en vinsmagning i Pakhuset får I mulighed for at slynge vin rundt i glasset, mens Pakhusets vinkyndige guider jer i gennem druer, vinhuse og smagsnuancer. Pakhuset tilbyder bl.a. et stort udvalg af bæredygtige vine. Vinsmagningen tilpasses jeres præferencer og ønsker, uanset hvilke vintyper I foretrækker, eksempelvis mousserende vine, hedvine eller udelukkende en rosésmagning.