Ansøg i Pakhuset

Ansøg om madbodAndre Jobs

Madbod

Er du vild med at lave mad og går du med en drøm om at prøve kræfter med at drive egen forretning? Så er et containerkøkken i Storms Pakhus måske lige noget for dig.

Som en del af Storms Pakhus kan du se frem til travle perioder, hvor dine gæster vil nyde de retter du langer over disken i fantastiske omgivelser, hvor gæsterne både har mulighed for at sidde inde og ude. Det er vigtigt, at din bod er åben 7 dage om ugen i året rundt. (Dog kan der være en mindre lukkeperiode omkring jul og efter nytår). Storms Pakhus stiller en container til rådighed, men som madiværksætter skal du selv istandsætte din container og indrette den med køkken. På den måde bliver din container, præcis som du vil have den.

Ansøg nu

Andre jobs – BARTENDER / SERVICE

Vil du være en del af teamet i Pakhuset, som bartender eller service?  Så send en kærlighedserklæring (læs: ansøgning) til ansoeg@stormspakhus.dk.

Søger du job som bartender, er erfaring indenfor special-øl, vin eller cocktails absolut til din fordel.

Vi søger også servicepersonale, hvis fornemmeste opgave er at få hele Pakhuset til at spille og stå helt skarpt. Opgaverne inkluderer bl.a. klargøring, rengøring og almen gæsteservice.

Erfaring i begge funktioner er ikke et krav, men et plus. Vigtigst er det, at du har gejst, godt kan lide fest og farver, har en udadvendt personlighed og ikke er bange for at tage fat. Sæt gerne ord på hvilken stilling du søger og hvorfor, samt antal ugentlige timer du ca. kan arbejde.

 

Vi søger løbende nye medarbejdere til vores team og tilbyder fleksible arbejdstider med vagter á ca. 5-8 timers varighed.

 

Ansøgning sendes til: ansoeg@stormspakhus.dk