Ansøg i Pakhuset

Ansøg om madbodAndre Jobs

Drømmer du om egen MADBOD?

Er du vild med at lave mad og går du med en drøm om at prøve kræfter med at drive egen forretning? Så er et containerkøkken i Storms Pakhus måske noget for dig.

Som en del af Storms Pakhus kan du se frem til travle perioder, hvor dine gæster vil nyde de retter du langer over disken i fantastiske omgivelser.

Det er vigtigt, at din bod er åben 7 dage om ugen i året rundt. (Dog kan der være en mindre lukkeperiode omkring jul og efter nytår).

Storms Pakhus stiller en container til rådighed, men som iværksætter skal du selv istandsætte din container og indrette den med køkken. På den måde bliver din container, præcis som du vil have den

ANSØGNINGSFORMULAR HER

BARTENDER / SERVICE

Vil du være en del af teamet i Pakhuset, som bartender eller service?  Så send en kærlighedserklæring (læs: ansøgning) til ansoeg@stormspakhus.dk.

Søger du job som bartender, er erfaring indenfor special-øl, vin eller cocktails absolut til din fordel.

Vi søger også servicepersonale, hvis opgave er at få hele Pakhuset til at spille og stå helt skarpt. Opgaverne inkluderer bl.a. klargøring, rengøring og almen gæsteservice.

Erfaring i begge funktioner er ikke et krav, men et plus. Vigtigst er det, at du har gejst, godt kan lide fest og farver, har en udadvendt personlighed og ikke er bange for at tage fat. Sæt gerne ord på hvilken stilling du søger og hvorfor, samt antal ugentlige timer du ca. kan arbejde.

Vi søger løbende nye medarbejdere til vores team og tilbyder fleksible arbejdstider med vagter á ca. 5-8 timers varighed.

Ansøgning sendes til: ansoeg@stormspakhus.dk

SEND ANSØGNING

EVENT-AFVIKLERE

Ka’ du puste balloner op, holde styr på vildfarne bolde, gøre akut brug af gaffatape på fornuftig vis, overskue 17 ellevilde unger med sukker i blodet og fastelavnsbat (!), varte op om kræsne kunstnere backstage og evt. lige smide en story op på Pakhusets instagram alt imens? Ja? JA!

DU SKAL BLOT VÆRE fyldt 18 somre og være et udadvendt samt imødekommende menneske (ej robot eller hund), så falder resten af brikkerne som regel på plads. Arbejdsopgaverne varierer som vinden blæser, men det er faktisk ret ligetil.

VIGTIGST for dig er, at samtlige æselpinãta’er vil sværme om dine fodspor og alle husets tøjdyrshunde forgude dig. Indtil du bortgiver dem til præmie i banko, self.

Arbejdstider er mestendels aften med stor variation i ferie, weekend og helligdage. En typisk vagt er på 4-5 timer og det forventede antal ugentlige timer er på ca. 4-12 timer.

Ansøgning sendes til rr@stormspakhus.dk

SEND ANSØGNING