Ansøg i Pakhuset

Ansøg om madbodAndre Jobs

Madbod

Er du vild med at lave mad og går du med en drøm om at prøve kræfter med at drive egen forretning? Så er et containerkøkken i Storms Pakhus måske lige noget for dig.

Som en del af Storms Pakhus kan du se frem til travle perioder, hvor dine gæster vil nyde de retter du langer over disken i fantastiske omgivelser, hvor gæsterne både har mulighed for at sidde inde og ude. Det er vigtigt, at din bod er åben 7 dage om ugen i året rundt. (Dog kan der være en mindre lukkeperiode omkring jul og efter nytår). Storms Pakhus stiller en container til rådighed, men som madiværksætter skal du selv istandsætte din container og indrette den med køkken. På den måde bliver din container, præcis som du vil have den.

Ansøg nu

Andre jobs – BARTENDER / SERVICE

🍹 VIL DU VÆRE en af Pakhusets nye BARTENDERE? Så send en kærlighedserklæring (læs: ansøgning) til ansoeg@stormspakhus.dk

 

Erfaring indenfor special-øl, vin eller cocktails er så absolut til din fordel.

 

Har du ingen bartender-erfaring er der uanset et job i sigte, da vi også søger SERVICE til klargøring, rengøring og almen gæsteservice.

 

Erfaring i begge funktioner er ikke et krav, men et plus. Vigtigst er det, at du har gejst, godt kan lide fest og farver, har en udadvendt personlighed og ikke er bange for, at tage fat. Sæt gerne ord på hvilken stilling du søger og hvorfor, samt antal ugentlige timer du ca. kan arbejde.

 

Vi tilbyder fleksible arbejdstider med vagter á ca. 5-8 timers varighed.

 

Ansøgning sendes til: ansoeg@stormspakhus.dk