BLIV EN DEL AF STORMS PAKHUS

Vi er løbende på jagt efter nye ildsjæle til Storms Pakhus – iværksættere der drømmer om egen madbod, men også runnere, bartendere, service og eventafviklere. Læs med her og smid så endelig din ansøgning afsted.

madbod

Drømmer du om din egen madbod?

Er du vild med at lave mad? Og drømmer du om at prøve kræfter med at drive egen forretning? Så er et containerkøkken i Storms Pakhus måske noget for dig.

Som en del af Storms Pakhus kan du se frem til travle perioder, hvor mange gæster vil nyde de retter, du langer over disken. Det er vigtigt, at din madbod er åben alle ugens dage året rundt (der kan dog være en kort lukkeperiode omkring jul og efter nytår).

Der stilles en container til rådighed, men som iværksætter skal du selv istandsætte og indrette den med køkken. På den måde bliver din container præcis, som du vil have den.

job

Job i Pakhuset

Vi søger løbende runnere, bartendere,
service og eventafviklere

I Pakhuset bliver du en del af et tæt fællesskab, hvor det sociale er i fokus. Vi arbejder i højt tempo i et dynamisk og sjovt univers, hvor der er fokus på små som store oplevelser. Du skal være udadvent, besidde et sprudlende humør og vigtigst af alt være klar til at give vores gæster en sublim service.