HOME-START

Du finder HOME-START i Pakhusets hal 3, overfor sofa-området. De har været en del af Pakhuset helt fra dag 1 – og er en container i den gode sags tjeneste. HOME-START er en veldokumenteret, velorganiseret frivillig social indsats, der kan bidrage til, at flere børn får en god start på livet.

HOME-START støtter de frivillige, så de frivillige kan støtte forældrene, så forældrene kan støtte deres børn. Indsatsen skaber relationer og rum, der giver forældre overskud til at mestre hverdagen, overkomme udfor-dringer, finde bæredygtige løsninger og træffe beslutninger om vigtige forandringer, som kan øge familiens trivsel og dermed sikre børnene en sund udvikling. Når forældre har overskud, kan de være lydhøre, reagere hensigtsmæssigt på deres børns behov, og give dem en god og tryg opvækst.v

homestart2

Bæredygtig produktion

Genbrug er godt, bæredygtigt genbrug er dobbelt så godt – og bæredygtigt genbrug lavet af frivillige til fordel for sårbare børnefamilier er jo bare ren fløde til hjertet. Home-Start har et efterhånden fint udvalg af genbrugsdimser og dutter til børnefamilier, som f.eks stof-vimpler med frit valg på navn.

Alt er lavet i genbrug – af frivillige – ene og alene med det formål, at samle penge ind til børnefamilier. Hvis du er nysgerrig på formålet, en vimpel eller den gode sags tjeneste, så møder du Home-Start ved legeområdet i hal 3.

Bliv frivillig

Kan du holde en baby – så mor får ro til at tage et bad? Har du to timer om ugen til at støtte en småbørnsfamilie i én af de 13 HOME-START-afdelinger?

HOME-START Familiekontakt støtter småbørnsfamilier under pres. Familier, der er ramt af skilsmisse eller sygdom, og som mangler et solidt netværk.

Eller familier, som er blevet beriget med tvillinger eller trillinger, og hvor der bare hverken er hænder nok på kroppen eller timer nok i døgnet.

homestart3